top of page
Start

De kracht van samen.

Wat we doen
De kracht van samen.

Vanuit die gedachte is Jeelink opgericht. Een filosofie die staat voor verbinding. Het linken van mensen, bedrijven en producten ten behoeve van een duurzame toekomst en een gezonde, leefbare wereld waar een plek is voor iedereen. Een omgeving waarin iedereen prettig leeft, woont en werkt. Dit bereiken we met elkaar. Wanneer iedereen afval scheidt, de medemens de helpende hand toereikt en zijn of haar ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houdt, wordt de wereld een stuk mooier. 
Bij Jumbo Monique in Zwaagdijk en Heerhugowaard worden diverse initiatieven ontwikkeld en aangeboden aan de consument. Het begin van iets groots waar ook jij aan kunt bijdragen. Binnenkort vind je ons op veel meer plaatsen in Nederland.


Wat we doen?

We richten ons op circulariteit, vitaliteit en social care. Dat klinkt imposant, maar begint gewoon bij Jumbo. Je kunt bij ons eenvoudig afval scheiden, een donatie doen aan de voedselbank, bijpraten op ons ontmoetingsplein en duurzame producten van lokale ondernemers kopen. Geen poespas, gewoon kleine bijdragen leveren aan onze maatschappij en aan de toekomst.

Net als Jumbo Monique. Samen komen we er wel!

Jeelink in Jumbo Monique

Jeelink in ontwikkeling

Bij Jeelink houden we niet van stil zitten. We zijn continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe,
slimme initiatieven. Initiatieven die supermarkten samen met hun klanten en leveranciers
gaan realiseren. Op dit moment zijn we volop bezig met:

Jeelink in Jumbo Monique

Meer bewegen

We werken met organisaties samen aan wandelinitiatieven voor senioren.

Samenwerken

We verkopen producten van regionale telers en werken samen met verschillende partners op het gebied van vitaliteit, social care en circulariteit.

Afval terug in de winkel

Denk aan kringloopproducten en hergebruik van grondstoffen (compost).

Kledingcontainers

Geef kleding een tweede kans.

Workshops

Weet wat je eet. Binnenkort starten de eerste workshops over voeding.

Taalonderwijs

Onlangs tekenden wij het Taalakkoord. We maken een receptenboek geschreven op taalniveau B1.

Informatie voor kinderen

Een goed begin is het halve werk. Daarom zijn wij bezig met het ontwikkelen van kindvriendelijk materiaal waarin het belang van goede voeding op de juiste manier wordt aangeboden. Want jong geleerd is oud gedaan.

In ontwikkeling
Onze ambitie

Onze stip op de horizon is een duurzame omgeving. Een omgeving waarin we samen werken aan onze toekomst. Een omgeving waarin iedereen prettig leeft, woont en werkt. En die stip op de horizon bereiken we met elkaar. Wanneer iedereen afval scheidt, de medemens de helpende hand toereikt en zijn of haar ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houdt, wordt de wereld een stuk mooier. Benieuwd naar onze missie en visie? Klik dan hier.


Waarom in de supermarkt?

In de eerste plaats omdat nagenoeg iedereen gebruik maakt van de diensten van de super.

Als je toch boodschappen doet, loop je meteen even langs het recyclepunt van Jeelink. Daarnaast verandert de rol van de supermarkt. De supermarkt is niet slechts een doorgeefluik van levensmiddelen, maar heeft ook een sociale functie. Het is een plek waar mensen elkaar ontmoeten, een kop koffie drinken, dingen delen en plannen maken. Samen met klanten, leveranciers en andere stakeholders kunnen de supers de wereld een stukje mooier maken. En toekomstbestendiger.

Ambitie
Oorsprong

Waar komt

Jeelink

vandaan?

Grootgruttersgenen van kruin tot in de tenen, dat is Monique Ravenstijn. Als vijfde generatie draagt zij met Jeelink bij aan een duurzame en sociale wereld. Jeelink is de link tussen klanten van Jumbo Monique, telers, ondernemers, producten, milieu en maatschappij. 
 
“Duurzaamheid is verder kijken dan deze generatie. Het begint bij jezelf en vanuit verbinding met anderen vergroot je de cirkel van invloed. Dat is de kracht van samen". 
bottom of page